Csatlakozz Facebook-on!
Bejelentkezés
Regisztráció
Játékok Gyűjtőknek Könyvek Vásárlás Bejelentkezés
Kategóriák

A Hazai Design Kft fő célja, hogy teret biztosítson mindazon művésznek, kreatív embernek, feltalálónak, mindenkinek, aki szeretné, hogy megvalósuljon álma, terméke nyilvánosságot kapjon és így mások örömüket leljék benne.

Sok tehetséges fiatal, aki saját ötleteit nem fél megvalósítani, egy falba ütközik a cél előtt, mely nem más, mint a piac megteremtése, a célközönség elérése és a termék értékesítése.
Hazánkban kevés olyan fórum, alkalom van, ahol a tehetségek nemcsak megmutathatják alkotásaikat, hanem el is adhatják azokat. Több nemzetközi megmérettetésen bizonyítottuk, hogy nem vagyunk elveszett nép, ha gondolkodni, alkotni kell. Itt az idő, hogy bizonyítsuk ezt itthon is!

Célunk olyan állandó alkalmat, megjelenési teret, bizonyítási lehetőséget nyújtani ezen embereknek, mely széleskörű ismertséghez és értékes piaci pozícióhoz juttatja őket.

Az értékesítés nincs különösebb alkalomhoz, időhöz, időjáráshoz kötve. Nem kell különféle kulturális eseményekre, vásárokra várni és nem kell személyesen az eladás helyén lenni és ezzel foglalkozni.

Cégünk olyan termékekkel foglalkozik, melyek ötletesek, hasznosak, esztétikusak és nem utolsó sorban Hazaiak.

A Hazai Design Kft alapítói szívvel-lélekkel azon vannak, hogy megteremtsenek egy széleskörű hazai design kultúrát, mely utat mutathat a modern, de értékekkel teli jövőbe. Tarts velünk!


Koren Péter Zsolt
ügyvezető

Játék Peti

Hazai Design Kft. | Cím: 3261 Abasár Jókai Mór út 20. | Adószám: 14913273-2-10