Csatlakozz Facebook-on!
Bejelentkezés
Regisztráció
Játékok Gyűjtőknek Könyvek Vásárlás Bejelentkezés
Kategóriák
Engino Inventor Motorok - 12 az 1-ben építőjáték

Bruttó ár: 5 290  HUF

Kategória

Leírás

Engino építőjáték - 12 az 1-ben motorok:A forradalmian új Engino építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetsz! Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is építhetsz gyorsan, kevés számú alkatrészből. Az elemek szétszedése sem fog nagy problémát jelenteni, hisz a készletben egy elemszétszedő csipesz is található, amely megkönnyíti a kész modell szétszedését.

Az Engino rendszerének köszönhetően más építőjátékokhoz képest sokkal több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban a szettek, sokkal kevesebb építőelem felhasználásával! A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is!

Ezzel az Inventor szettel 12 különböző motor építhető meg, használd a fantáziád és építsd meg, amit kigondoltál! Az Engino Inventor motor szett jellemzői:
- 12 különböző motor megépíthető a doboz tartalmából
- 3 dimenziós kidolgozás
- Akár 45 fokos kialakítás
- Milliméter pontosságú építés

db:
Bruttó ár: 5 290 HUF
Megveszem!

Ajánló