Csatlakozz Facebook-on!
Bejelentkezés
Regisztráció
Játékok Gyűjtőknek Könyvek Vásárlás Bejelentkezés
Kategóriák
Engino Inventor Repülők - 8 az 1-ben építőjáték

Bruttó ár: 4 190  HUF

Kategória

Leírás

Kiknek ajánljuk ezt az Engino építőjátékot:FiúKorosztály:5-7 éveseknek, 12 éven felülieknek, 7-12 éveseknekMárka:EnginoCikkszám:ENG0833 Engino építőjáték - 8 az 1-ben repülők:A forradalmian új Engino építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetsz! Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is építhetsz gyorsan, kevés számú alkatrészből. Az elemek szétszedése sem fog nagy problémát jelenteni, hisz a készletben egy elemszétszedő csipesz is található, amely megkönnyíti a kész modell szétszedését.
Az Engino rendszerének köszönhetően más építőjátékokhoz képest sokkal több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban a szettek, sokkal kevesebb építőelem felhasználásával! A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is!

Ezzel az Inventor szettel 8 különféle légi jármű építhető meg, mint pl. különböző formájú repülőgépek, helikoptere. Használd a fantáziád és építsd meg, amit kigondoltál! Az Engino Inventor repülő szett jellemzői:
- 8 különböző repülőgép megépíthető a doboz tartalmából
- 3 dimenziós kidolgozás
- Akár 45 fokos kialakítás
- Milliméter pontosságú építés

db:
Bruttó ár: 4 190 HUF
Megveszem!

Ajánló